Elle Zada Is Your Ideal Shareeah-Compliant Hijab

original contemporary design with exclusive touch for beautiful muslimah

Quality & Commitment

High Quality.

We chose only the BEST materials for our range of products. That’s why we ensure that our quality standard meets your need. Our quality control system guarantees you the perfection of every hijab we create.

Evolving theme

Evolving Design.

At Elle Zada, we create high quality design range. While keeping up with the rapidity of current style, we stay loyal to shareeah-compliant fashion. This makes Elle Zada the perfect choice for beautiful modern muslimah.

Thorough Documentation

Shareeah-Compliant.

Elle Zada incorporates Islamic guideline into our wide range of hijab designs. Each design was carefully designed to ensure comfort while being shareeah-compliant. We strive to give our best and prioritizing modern muslimah’s need to cover their aurah.

Great Framework

Quality Service.

Aligned with of our high quality products, we strive to give our best in customer service. Our staff are trained with the business way of our beloved Prophet Muhammad SAW to ensure each dealing with customer is smooth and respectful. Elle Zada has been serving a wide range of customers since its inception. Your satisfaction is our inspiration!

Responsive Layout

Interactive.

We believe in enriching ukhuwah and bonds through our business platform. We communicate with our customers to ensure product and service satisfaction while building rapport with each other. Elle Zada takes time to listen to our customers’ brilliant suggestions and admirable advices. We are not solely here to sell things but rather to spread the love and beauty of Islam.

Medium for The Masses

Medium of Da’wah.

Understanding the powerful force of fashion, Elle Zada ventures in to offer an interpretation of shareeah-compliant hijab yet beautiful to muslimah worldwide. As image is a reflection of faith, we aim to contribute as a modest clothing and tudung labuh speacialist. It is our hope to make easier transition for more young and mature muslimahs into wearing a longer and fuller hijab to cover their aurah.

Keep Udated With Elle Zada!

Follow Us On Facebook!

Thank You for Supporting Elle Zada!

Our Testimonial

  • ALHAMDULLILAH…walau banyak yang menjual hijab di FB ini akak terpaut hati kali pertama jumpa FB Elle Zada dan terus buat order collection Elle Zada yang masih ada….akak memang nak ucapkan TAHNIAH pada semua crew di Elle Zada yang mereka…mencipta…menginovasi akan hijab yang mudah, sweet colour, mudah diselenggara, satu lagi…mudah dilipat dan disimpan…YANG PALING PENTING MENEPATI SYARIAT….LABUH DAN BOLEH TERUS DIBAWA SOLAT. Akak jadi pemurah nak beli Hijab Collection Elle Zada…he..he… dan selalu intai FB Elle Zada takut miss new collection. SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN KITA SEMUA RAHMAT & BERKAT PADA ELLE ZADA DAN KAMI SEBAGAI PENGGUNA. Pada crew Elle Zada akak nasihatkan bacakanlah doa2 baik semasa menjahit koleksi Elle Zada…agar kita semua satu hari bertemu di syurga dengan rahmat dariNYA.

    Madznah BachokMadznah Bachok
    Valued Client

  • Assalamualaikum,

    Just want to inform I’ve already received the package and totally in love with it! The material are so comfortable. Wlaupon sy bknnye seorg yg memakai tudung labuh but I’m heading towards that, insyaAllah :-) Looking at your design buatkn niat sy nx pkai tudung labuh makin kuat. Well done Elle Zada for creating a creative and fashionable hijab that still menutupi aurat yg sgt2 jarang dijumpai dlm mane2 fashion hijab nowadays. Hope Elle Zada will continue making a beautiful yet modest design on hijab and attire based on Islam. Sy akan recommend kan pd smua kenalan sy mengenai Elle Zada as I find this brand is something to be looked out for, insyaAllah. Thank u ^^.

    P/S: Can’t wait for the bridal collection to come out. I want Elle Zada to be my designer for my wedding gown in the near future, insyaAllah ^^.

    Nur AtiqahNur Atiqah
    Valued Client

  • Assalamulaikum Elle Zada…
    Ingin saya berkongsi sedikit pengalaman saya memakai tudung Elle Zada..saya sudah lama ingin menghijrahkan penampilan saya lebih sopan dengan memakai tudung labuh tetapi masih teragak agak untuk berubah..baru-baru ini saya membeli 2 helai tudung elle zada soft awning zahraa crystal coral dan sakura bloom dan memakai semasa menghadiri program Dr Azizan minggu lepas..ini adalah pertama kali saya pakai tudung labuh dan saya merasakan saya sangat cantik, kemas dan selesa memakai tudung Elle Zada… <3 Secara tak langsung ramai peserta dalam program itu memuji saya dan bertanya di mana saya dapatkan tudung ini dan saya hanya tunjuk kepada mereka brand Elle Zada yg ada di dalam tudung dan saya cadangkan mereka membuka page Elle Zada di Fb...Alhamdulillah saya sudah ada 4helai 2helai tudung floral dan 2helai zahraa juga 3 helai marhmallow,saya ingin menambah banyak lagi koleksi tudung Elle Zada ...Jika kita merasakan sesuatu itu mahal kita takkan dapat memilikinya tetapi jika kita menganggap sesuatu itu Berharga kita PASTI berusaha mendapatkannya,bagi saya harga tudung Elle Zada sangat berbaloi dengan kualitinya dan menjadikan saya seorang muslimah yg Sempurna menutup aurat..Terima Kasih Elle Zada, kerana berjaya membantu saya dalam penghijrahan ini....saya doakan seluruh warga Elle Zada sentiasa di bawah rahmatnya insya Allah...Anda semua KAYA & BERJAYA!!!!!!!!!! <3 <3 <3

    Azmah JamilAzmah Jamil
    Hijrah Customer

  • Alhamdulillah…subhanallah…sangat cantik..material yang berkualiti…paling penting..labuh..tidak jarang…teruskan usaha yg baik ini…sedang menunggu dress labuh..x sabar dah ni… ape pun…terima kasih elle zada…sangat berbaloi sesiapa yang memilikinya…. :)

    Mahanum Adnin Mahanum AdninMahanum Adnin Mahanum Adnin
    Educator, Sekolah Kebangsaan Sg. Binjai

Comments are closed.