PELANCARAN KOLEKSI UMRAH ELLE ZADA 2017

Assalamualaikum Friends of ELLE ZADA!

Mesti sudah ramai yang tertunggu-tunggu pelancaran koleksi Umrah ELLE ZADA ni kan? Sukacita kami maklumkan bahawa koleksi Umrah ELLE ZADA kini boleh dibeli bermula hari ini, 5 April 2017!

Pelancaran pertama bagi koleksi Umrah ELLE ZADA adalah koleksi jubah perempuan yang sesuai dipakai ketika menjalankan segala ibadah umrah di Mekah dan Madinah: Fiorelle, Claire, El Diamond, El Celine dan Elle Fleur.

Rekaan koleksi umrah ini diformulasi berdasarkan pengalaman pereka-pereka Elle Zada sendiri yang pernah mengerjakan ibadah umrah. Tambahan pula, Team member kami sendiri telah mengerjakan umrah dengan koleksi Umrah ELLE ZADA ini untuk mendapatkan feedback yang sebaiknya tentang keselesaan koleksi ini di sana sebelum dipasarkan kepada umum.

Seperti semua koleksi ELLE ZADA sebelum ini, kami mengekalkan segala ciri-ciri popular yang disukai clients seperti syariah-compliant, wudhu-friendly, solat-ready, rekaan nursing-friendly, poket berzip, cutting A-line untuk memudahkan pergerakan, no-ironing atau minimal ironing dan banyak lagi.

Saat menerima jemputan ke tanah suci, kita sering fokus kepada ibadah yang ingin ditunaikan di sana serta pelbagai hukum dan rukun yang perlu diikuti untuk mendapatkan umrah yang mabrur, insyaAllah.

Tetapi kita jarang memberi perhatian tentang outfit planning semasa mengerjakan umrah sedangkan ini dapat membantu kita untuk lebih selesa mengerjakan ibadah.

Kita tidak memikirkan tentang kondisi cuaca, pergerakan dan keselesaan ketika menunaikan ibadah di dalam keadaan yang penuh kesesakan dengan kekangan masa.

Sampai sahaja di Mekah dan Madinah, semestinya fokus utama adalah untuk mengerjakan sebanyak ibadah yang mungkin. Siapa sahaja hendak buang masa setengah jam untuk iron baju? Apatah lagi berasa susah mengambil wudhu atau berasa was-was dengan penutupan aurat semasa di sana?

Alhamdulillah sudah empat orang team members ELLE ZADA yang telah mengerjakan ibadah umrah dan koleksi ini juga direka hasil dari pengalaman sendiri ketika berada di sana. Anda tidak perlu risau lagi! ELLE ZADA has your back in performing ibadah with comfort.

Tunggu apa lagi! Jom cepat dapatkan koleksi Umrah ELLE ZADA di butik atau online di www.ellezada.com.

Berminat untuk menjana keuntungan bersama Team ELLE ZADA Projek Raya 2017? Tahun 2017 ini ELLE ZADA sekali lagi melancarkan koloborasi bersama artis-artis terkenal Malaysia dan menyediakan #readystock koleksi baju raya bernilai belasan juta ringgat. Peluang menjana keuntungan tinggi sedang menanti ANDA.

Cepat rebut peluang ini! Jom sertai pasukan bisnes PROJEK RAYA ELLE ZADA 2017 sekarang!


ELLE ZADA