Rebut Peluang Meluaskan Pendapatan Bisnes Anda Melalui Projek Raya ELLE ZADA 2017

Sertai Jemaah Champion ELLE ZADA (JCEZ) hari ini!

JCEZ adalah salah satu inisiatif daripada ELLE ZADA untuk bersama rakan usahawan menjalankan perniagaan dengan menyediakan pelbagai peluang berpotensi tinggi

Jemaah Champion dibuka khas untuk pemilik bisnes yang sudah berbisnes atau mempunyai brand. Melalui Jemaah Champion, pemilik bisnes akan didedahkan dengan peluang mengembangkan "bakul" bisnes dan mengaplikasi ilmu-ilmu bisnes yang telah terbukti dalam memastikan sesuatu bisnes dapat bertahan dan berkembang ke dalam bisnes masing-masing.

Bisnes anda mampu menjana keuntungan bersih 20% hingga ke 35% dari setiap jualan melalui projek yang dibuka.

Peluang ini amat baik untuk pemilik bisnes yang mempunyai kemahiran menjual atau mempunyai sales team kerana anda hanya perlu fokus pada kepakaran anda iaitu mendapatkan pelanggan & membuat jualan, tanpa perlu membazir wang, tenaga dan masa untuk proses pemilihan duta, product development, photo shoot, market validation dan banyak lagi.

Kami Perlukan Pemilik Bisnes Yang KOMITED Sahaja Sebagai Jemaah Champion !

ELLE ZADA kini membuka ruang untuk anda menjana keuntungan melalui PROJEK RAYA ELLE ZADA 2017. Segala usaha marketing dengan kolaborasi bersama artis-artis terkenal sudah kami susun untuk dilancarkan, dan kini stok baju raya bernilai jutaan ringgit siap menunggu anda.

Inilah juga masa untuk anda mendalami ilmu bisnes bersama CEO ELLE ZADA. Hanya calon bisnes terbaik sahaja akan dipilih sebagai jemaah PROJEK RAYA ELLE ZADA 2017!

Kenapa Anda Perlu Menjadi Jemaah Champion Projek Raya ELLE ZADA 2017 ?

Berminat Untuk Habiskan Stok Belasan Juta Ringgit Ini Bersama Kami ?

Daftar sekarang sebagai Jemaah Champion Projek Raya ELLE ZADA 2017. Yuran pendaftaran untuk projek raya kali ini adalah RM250 sahaja.

Tahukah anda? Tiket untuk belajar dengan CEO & COO Elle Zada biasanya bermula dengan nilai RM997. Kali ni memang kami berikan tawaran luar biasa! Jangan isi sekiranya anda tidak berniat mahu betul-betul komited berbisnes dan berkembang bersama kami.

Isikan maklumat anda dalam borang di bawah dan tekan butang Apply now.